Montenegro Lines Kushte të përgjithshme
italiano english deutch shqip srpsko-hrvatski


Montenegro lines
Montenegro Lines është kompania detare e cila lidh me një shërbim të rregullt gjatë gjithë vitit Malin e Zi me Italinë.

Anijet e pasagjerëve që përdoren janë "Sveti Stefan" dhe "Sveti Stefan II", që lidhin portet e Barit dhe Ankonës me portin e Bar të Malit të Zi.

Porti i Bar është vendosur përgjatë një korridori të rëndësishëm për fluksin e njerëzve dhe mallrave (Budapest - Beograd - Tivar - Bari / Ankona).
Rezervime
Këtu mund të verifikoni disponibilitetin e vendeve të lira në mënyrë më të thjeshtë.
MAL I ZI  

Mo Tu We Th Fr Sa Su
             
             
             
             
             
             
Mo Tu We Th Fr Sa Su
             
             
             
             
             
             


© 2002-2024 Morfimare
Morfimare srl :: General Sales Agent MONTENEGRO LINES
c.so De Tullio, 36/40
70122 :: BARI :: Italy
P.IVA / VAT code 00253590723